<< Verder van huis
Inhaalslag >>


Groot wild

Even een korte update - ik kan hier geen foto's uploaden. Ik ga hier nog een oplossing voor zoeken, want deze omgeving is erg fotogeniek.

Gisteren, op zondag, heb ik een dagje rust genomen. Na een behoorlijk intensieve week was ik daar wel aan toe.

Vandaag ben ik aangekomen in Kaikoura, een plaats langs de oostkust van het Zuideiland. Ik verblijf dit keer in een omgebouwde garage, horend bij de Dolphin Backpacker Lodge. Vanaf hier heb ik een prachtig uitzicht op de blauwe oceaan... en op maar een paar kilometer afstand: een hele reeks besneeuwde bergen!

Ik ben van plan hier een paar dagen te blijven, en dat is vooral omdat dit stadje bekend is om zijn oceaansafari's. Morgenmiddag ga ik er ook eentje maken, met de boot op zoek naar walvissen, orka's en dolfijnen.

Langs de kust hier zitten ook duizenden fur seals - diezelfde pelsrobben die ik al gefotografeerd had. Maar vanmiddag zag ik, in een poel onder een spectaculaire waterval, een paar jonge pelsrobben spelen, stoeien en rondspartelen. Van een paar meter afstand.

Nieuw-Zeeland begint me nog niet te vervelen.


4 november 22:13 - Martijn

Ha Erik, Verder nog wat beleefd? In NL is het nu echt herfst, alle bladeren zijn van de bomen......

2 november 08:30 - Jolanda

Hoi Erik! Wat een supervakantie heb je zeg!Blijf genieten en we wachten met spanning op je foto's. Hartelijke groeten, Jolanda

1 november 16:04 - Ina

Erik, ik wens je een geweldige safari, ben alweer benieuwd naar je verhalen en foto's. Begint me nog niet te vervelen.... Ina :)

1 november 09:56 - Jannie

Dag Erik, Geweldig om je bericht weer te lezen. We zijn inmiddels erg enthousiast over NZ geworden. Hebben al even gekeken hoe duur tickets zijn voor ons vieren...da's dan weer jammer...

1 november 08:54 - johan

Hoi Erik, zat al met smart te wachten op de laatste foto's. Moeten nog even afwachten dus. Lijkt me geweldig zo'n oceaansafari! fantastisch zo'n vakantie en mooi on te zien en te horen dat het allemaal niet tegen valt. De moeite zeker waard dus. Groet, Johan


<< Verder van huis
Inhaalslag >>